Sioen Apparel Workwear

Werkkleding van Sioen Apparel

Sioen Apparel produceert beschermende bedrijfskleding van hoge kwaliteit die tegen vele gevaren die uw werknemers tijdens hun werk tegen kunnen komen een hoge beschermingsfactor geeft. Daarnaast is Sioen werkkleding ook zeer comfortabel.
 
 
Het assortiment van Sioen Workwear is zeer uitgebreid: onderkleding, bovenkleding, werkjassen, werkbroeken, overalls, regenjassen, bodywarmers, brandvertragende kleding, kleding voor verhoogde zichtbaarheid en nog veel meer.
 
Voor vrijwel elk beroep is van Sioen bedrijfskleding professionele kleding te vinden. Deze kleding is geproduceerd en uitgebreid getest in de fabrieken van Sioen om het beste resultaat te bereiken.
 

Over Sioen

Sioen is een Belgische textielfabrikant uit Ardooie. Het bedrijf is opgericht in 1907 door Adolf Sioen in Rumbeke waarna zijn zoon Daniël Sioen het over nam. In 1960 start Jean-Jacques Sioen een bedrijf voor de productie van gecoate textiel in Beveren. Zijn vrouw Jacqueline start in 1967 een afdeling voor industriële kleding in Roeselare.

“Gouden” interventiepak: oplossing tegen verhoogd kankerrisico bij brandweermensen, of niet?

In 1977 is het bedrijf verhuist naar Ardooie omdat het de gebouwen in Beveren en Roeselare is ontgroeit. In de jaren 80 breidt het bedrijf uit naar andere landen zoals Frankrijk, Ierland en Tunesië.
De fabriek in Ardooie is in 1991 verloren gegaan tijdens een brand maar is herbouwd in 1993.
 
Het bedrijf Sioen bestaat uit 3 onderdelen.

De Sioen Apparel divisie ontwerpt beschermende kleding.

Daarnaast zijn er ook nog de Sioen Coating divisie (gespecialieerd in het coaten van technisch textiel) en de Sioen Chemicals divisie (produceert inkt en pigmentpasta).

 

Assortiment

Hieronder een deel van ons Sioen bedrijfskleding assortiment. Bekijk het volledige Sioen assortiment in onze webwinkel.
 
Diverse productgroepen van het Sioen assortiment in onze webshop zijn:
 

Woltex gevonden assortiment groter informatie bedrukken vragen opmerkingen extra bestelgemak op maat gemaakte offerte