Over Woltex.nl

Woltex.nl is een groothandel in

bedrijfskleding

en

persoonlijke beschermingsmiddelen

gevestigd  aan de Marterkoog 1-3 (voorheen Kitmanstraat 22A) te Alkmaar (bedrijventerrein Beverkoog), Noord Holland.

Er wordt uitsluitend aan bedrijven geleverd

Woltex logo

Groot assortiment

Een groot gedeelte van het assortiment wordt ingekocht bij fabrikanten en importeurs.
Bezoek onze
 webshop en media pagina om ons assortiment te bekijken. Hierin staat slechts een deel van ons assortiment. Indien u artikelen zoekt die In onze webshop en in onze media niet te vinden zijn neemt u dan contact met ons op.

Bedrukking of Borduring

Uiteraard kunnen uw artikelen van een perfecte bedrukking/borduring worden voorzien. Neem hiervoor contact met ons op.

Prijs - Kwaliteit

Vanaf de oprichting in 1997. is onze focus gericht op het leveren van producten met een uitstekende prijs/kwaliteit- verhouding gecombineerd met een hoge service. Volgens ons is dit de enige manier om succesvol te zijn in deze branche.

Wij hebben ervoor gekozen om niet te werken met vertegenwoordigers. Dankzij mail, internet en natuurlijk de telefoon ontstaan er leuke, waardevolle contacten waarbij er efficiënt kan worden gehandeld. Hierdoor bespaart u tijd en geld.

Uitgebreide informatie

Onze website is voorzien van uitgebreide informatie over ons assortiment. Bijvoorbeeld over bedrijfskleding/werkkleding, werkbroeken, brandwerende kleding (proban) , veiligheidsschoenen en veiligheidsbrillen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Woltex.nl Websites

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij naast onze gewone website aan aantal gespecialiseerde websites met zeer uitgebreide informatie over een specifieke productgroep of merk:

Heeft u vragen/ opmerkingen? Bel/mail gerust. We staan u met plezier te woord.

Woltex vragen offerte bedrukken tevreden bedrijfskleding

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, handige tips en de beste bedrijfskleding en PBM aanbiedingen ontvangen?
Neem dan een abonnement op de Woltex.nl Nieuwsbrief.
Het is gratis, verplicht u tot niets en u kunt altijd weer opzeggen.

N.B. Woltex.nl voert een anti-spam beleid en onze nieuwsbrief wordt dan ook alleen verzonden als er daadwerkelijk iets te melden valt. U hoeft niet bang te zijn voor een volle inbox!