Blåkläder Workwear

Logo Blåkläder

Werkkleding van Blåkläder

Blåkläder Workwear (ook wel geschreven als Blaklader) produceert professionele werkkleding die naast veilig ook functioneel is en er goed uit ziet. De bedrijfskleding en overige producten van Blåkläder moeten het werk van uw werknemers veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken.
 
Blaklader HI-VIZ Blåkläder Blaklader timmerman kleding schilder Blåkläder
 

Kwaliteit

De werkkleding en bedrijfskleding van Blåkläder Workwear kan tegen een stootje. Om er voor te zorgen dat de werkkleding langer mee gaat worden alleen de stoffen, ritsen, garen en knopen gekocht van de mest vooraanstaande leveranciers in de wereld. De productie vindt plaats met moderne apparatuur en professionele medewerkers. Omdat Blåkläder zelf produceert heeft het bedrijf grote controle over de kwaliteit.
 
Zwart,LZwart,36

Daarnaast test Blåkläder de grondstoffen uitvoerig om er zeker van te zijn dat deze van een zeer goede kwaliteit zijn. Zo wordt er getest op slijtage, scheurweertand, trekweerstand, kleurechtheid en krimpen. Hierdoor is Blåkläder gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem.
 
 Wit,C146Zwart,One size
 

Functioneel

Blåkläder Workwear heeft de filosofie dat alles functioneel moet zijn. Dat geld voor de kleding in het algemeen maar ook voorde stof waar het uit bestaat en elke zak, naad, knoop of rits. De kledingstukken zijn ontworpen om op gebied van functionaliteit, design en veiligheid te voldoen aan behoeften van elke specifieke beroepsgroep. De juiste zakken op de juiste plek maken het werk efficiënter.
 
 Blaklader werkkleding boerenland boer landbouw  Blaklader kleding bouwvakker
 

Levenslange garantie op naden

Uniek aan Blåkläder is dat het de enige fabrikant is met levenslange garantie op de naden. Wanneer een naad scheurt  wordt deze door hen gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen. Mits deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage.  De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.
 
Zwart,37Geel/Marineblauw,C44
 

Kleding en schoenen

Blåkläder Workwear heeft een zeer uitgebreid assortiment: onderkleding, bovenkleding, werkjassen, werkbroeken, overalls, regenjassen, bodywarmers, brandvertragende kleding, kleding voor verhoogde zichtbaarheid, werkschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.
 
  

Over Blåkläder 

Geschiedenis

Blåkläder Workwear - Blaklader Workwear Blaklader werkkleding veiligheidskleding klimmen Blåkläder
 
Het Zweedse familiebedrijf Blåkläder is sinds 1959 al fabrikant en distributeur van professionele werkkleding. Oorspronkelijk alleen voor de Zweedse markt. Mede door de stevige roots in de Zweedse textielindustrie is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van Europa. Blåkläder heeft dus al meer dan 50 jaar ervaring en maakt vooral functionele werkkleding, handschoenen en schoenen van hoogwaardige kaliteit. Al meer dan 20 jaar heeft het bedrijf een Triple A Gold waardering.
 
Grijs Mêlee/Zwart,LZwart,36-39


Blåkläder Workwear produceert tegenwoordig jaarlijks meer dan 2 miljoen kledingstukken in de eigen fabrieken. en is met vestigingen vertegenwoordigd in o.a.: Zweden, België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Finland, Ierland, Engeland, USA, Canada. Ondanks dat is het bedrijf nog steeds groeiend en heeft de visie om wereldwijd een toonaangevende ontwerper, fabrikant en leverancier te zijn. 
 Zwart/Geel,C46Geel/Grijs,10

Fabrieken en Distributie

Om een volledige controle te verkrijgen over productie en kwaliteit, werkt het bedrijf met eigen fabrieken en een eigen logistieke organisatie. Jaarlijks worden er meer dan 2 miljoen kledingstuken geproduceerd.
 
Om een snelle service te kunnen bieden heeft Blåkläder een enorm voorraadvolume: Een enorm magazijn met ruim 1,9 miljoen kledingstukken op voorraad waarvan er dagelijks 30.000 worden verstuurd.
 
Geel,LArmy Groen,L

Na registratie van de order verschijnt deze direct in handscanners van het personeel en kan het zo snel mogelijk worden verzameld, verpakt en verzonden. De mensen die de producten verkopen worden getraind op een zo hoog mogelijk niveau zodat de dienstverlening in de hele distributieketen is gegarandeerd.
 
Blaklader werkkleding haven scheepvaart Blaklader workwear klimtuig riem
 

Verantwoorde onderneming

Blåkläder Workwear vindt het van groot beland dat de producten en productie hiervan zo min mogelijk invloed heeft op het milieu. Naast de kleding zelf wordt ook de kwaliteit van vervaardigen hiervan uitvoerig gekeurd. BIjvoorbeeld of er geen verboden chemicaliën in zitten. Blåkläder is daarom gecertificeerd volgens het ISO 14001 milieuzorgsysteem. Verder ook op het gebied van mensenrechten en arbeidsomstandigheden, dat de productie van de kleding op een eerlijke wijze gebeurt.
 
Rood/Marineblauw,36Geel,L
 

Doelgroepen en productgroepen

Blåkläder richt zich o.a. op de volgende doelgroepen en productgroepen:
 • Ambacht
 • Stukadoors/Schilders
 • Industrie en Service
 • Vlamvertragende kleding
 • High Visibility kleding
 • Kleding die beschermd tegen wind, vocht, kou en regen
 • Profielkleding
 • Dameskleding
 • Kinderkleding
 • Handschoenen
 • Schoenen
 • Accessoires
 

Assortiment

 Blaklader Safety Shoes veiligheidsschoenen Blaklader werkkelding industrie bouw graven mijnbouw
 
Hieronder een deel van ons Blåkläder bedrijfskleding assortiment. Bekijk het volledige Blåkläder assortiment in onze webwinkel.
 
Diverse productgroepen van het Blåkläder assortiment in onze webshop zijn:
 

Woltex gevonden assortiment groter informatie bedrukken vragen opmerkingen extra bestelgemak op maat gemaakte offerte